top of page
IMG-2807.jpg
IMG-9909 (1).jpg

Hoi hoi bewoners van Rijssen - Enter - Markelo - Holten en Laren en omstreken!

 

Mijn naam is Ilja van den Hurk en ik werk al sinds 1992 als een super enthousiaste sportinstructrice.

 

Ik heb op vele sportscholen groepslessen mogen geven en daardoor heel veel ervaring in het geven van groepssportlessen. Dit doe ik vol passie en liefde. Ik heb bij verschillende sportscholen ook coördinerende taken gehad. In 2018 ben ik verhuisd naar het oosten van het land samen met mijn 2 zoontjes. Hier ben ik als zzp'er groepslessen gaan geven bij verschillende sportscholen.

 

Begin 2020 kwam de Coronacrisis waardoor alles plots op zijn kop stond en alles veranderde voor mij. Mijn uren bij de sportschool kwamen te vervallen en als zzp'er moest ik mezelf staande houden en voor mijn kinderen zorgen.

 

Met goedkeuring van de gemeente begon ik een aantal uren per week outdoor lessen te geven. Uiteraard hield ik me aan de richtlijnen van het RIVM. Aanvankelijk was het de bedoeling om dit een paar weken te gaan doen, maar de maatregelen bleven langer van kracht. Zodoende kreeg ik in een zeer korte tijd een behoorlijke, leuke klantenkring! De deelnemers waren super enthousiast en bleven aandringen op het buitensporten en meer lesuren!

 

 

Daarom heb ik besloten om de grote stap te wagen en voor mezelf verder te gaan 😃. Dit is een enorme uitdaging, maar mijn grote wens is uitgekomen! Ik ben best trots op mezelf dat ik deze stap heb durven nemen en heb nu al binnen 1,5 jaar meer dan 200 actieve klanten!

Ondertussen nu al 4 jaar succesvol bezig met Totalfit2020 dankbaar !

Dus wil jijzelf graag meedoen aan een groepsles en niet binnen in een sportschool zijn, dan ben je bij Totalfit2020 op het juiste adres...sporten heerlijk in de buitenlucht in de natuur!

Wees welkom bij een mijn sportlessen en ervaar zelf hoe leuk en effectief het is! Kom vrijblijvend een proeflesje meedoen!

 

Sportieve groetjes,

Ilja van den Hurk

bottom of page